Videovalvonta

Videovalvonta, kameravalvonta jne, herättää erilaisia tunteita useimmissa meissä.

Useille se on punainen vaate, "taas minua kytätään" menttaliteetillä, toisille se tuo turvaa jo olemassaolollaan, mutta suurin osa ei edes havaitse sen olemassaoloa. 

Tosiasiassa videovalvontaa käytetään estämään jo ennalta rikoksia käyttämällä näkyviä kameroita, ilmoittamalla kameravalvonnasta erilaisin tarroin ja kyltein. Jos tällä tavoin saavutetaan se ettei rikosta tehdä kiinni jäämisen pelossa, on laitteisto saavuttanut parhaan lopputuloksen. Jos rikos kuitenkin tehdään, auttaa videovalvonta selvittämään itse tekoa, tekijää, ajankohtaa, ym. viranomaisten tutkintaa tukevaa asiaa.


 

 Laitteet ja suunnittelu

Videovalvonnassa on tärkeää valita oikeanlainen kamera ja sijoittaa se oikeaan paikkaan. Vääränlainen laitevalinta tai sijoituspiste, vie halutulta valvonnalta parhaan terän tai pahimmassa tapauksessa koko kamera on hyödytön.

Hyvä suunnittelu on siis kaiken A ja O haettaessa parhainta tulosta, laitteet ja sijoituspaikat huomioiden.

Kokonaisuutta ajatellen lähtökohtana voi pitää sitä, että videotallennin tukee kameran ominaisuuksia ja tämä pätee myös toisinpäin.

Etsitkö ratkaisua videovalvontaan

Ota yhteyttä ja kerro millaisesta valvontatarpeesta on kysymys, ainahan ei tarve ole turvallisuuteen liittyvästä valvonnasta. Olemme toteuttaneet useita projekteja joissa valvotaan erilaisten teknisten laitteiden toimintaa, säiliöiden täyttöastetta ym.

Me emme tarjoa valmiita paketteja vaan jokainen kohde suunnitellaan yksilöllisesti, valvontatarve, olosuhteet ja monet muut tekijät huomioiden.